Tuesday, November 6, 2012

Berbagi Rasa.

Haii..

Aku tdk tahu lah mau mula dari mana. Tapi yea, for the very first time, aku jumpa 2 orang yang faham apa yang aku rasa sekarang. Bestfriend aku Dayang Farah Sahyati & roomate aku Erma Syahirah.Well, aku peduli apa dengan manusia2 yang nda paham apa yg aku rasa skrg. Aku penat cari orang yang mau dengar masalah aku tp akhirnya, teda satu pn yang paham & tiada pn yg ambil peduli. it's okay, hak masing2 lah. Dengan 2 orang ni, aku boleh percaya dorang, aku cerita SEMUA. Kalau ikutkan, Erma, aku kenal dia nda lama tapi dia sangat baik & kuat semangat dia. Aku kurang kawan macam Erma & aku brsyukur kenal dia. Terima Kasih kakak erma :') And besfriend aku, Dia tahu A-Z aku macamana, and aku sayang dia sampai mati. Kesimpulannya, yah aku sabar, sampai aku tahu kenapa semua ni jadi macamni. it's okay, aku tdk marah sesiapa, ada bagusnya ka aku marah2? Hadapi dengan senyuman bilang dewa19. Cuma tulah, orang yang betul2 kenal aku ja yang tahu aku senyum, aku ketawa tu betul2 aku senyum ketawa atau lakonan seja. Terpulang. Last sekali, aku doakan semua sekali happy dengan hidup masing2 okayy?

Aku sedar sesuatu, ramai orang boleh dengar masalah kita & apa yg kita rasa.
Tapi susah cari orang yang betul2 faham & rasa apa kita rasa :')

bie.

2 comments:

Erma Syahirah said...

biee, terharu aku :'( jan sedih2 ahh. kuat semangat! :)

[ b-i-e ] said...

Erma : kau pun kuat semangat ah erma? :')